Zprávy

MOL v roce 2016 – aditivovaná paliva na všech čerpacích stanicích i nové Fresh Cornery

Vstup společnosti MOL Česká republika do roku 2016 potvrzuje její ambici stát se první volbou zákazníka v České republice, a to zejména díky excelentnímu zákaznickému servisu a inovované nabídce.

Aditivovaná paliva na všech MOL čerpacích stanicích
 
Společnost MOL nabízí na všech svých čerpacích stanicích v České republice jenom aditivovaná kvalitní paliva, která se starají o motor a tím zlepšují jeho výkon. Nejnáročnější motoristé mohou navíc na stanicích MOL načerpat paliva s dvojnásobkem aditiv, jedná se o palivo EVO NATURAL 100+ do benzínových motorů a do naftových motorů pak palivo EVO DIESEL+. Spolu s aditivy se do paliva přidávají látky, které potlačují pěnivost či růst mikroorganismů, přimíchávají se také antikorozní přísady, maziva či čisticí přísady. Výsledkem tak je nejen vyšší výkon motoru, ale i delší životnost a jeho nižší poruchovost či bezproblémový start v každém ročním období.
 
Pokračující rebranding
 
Společnost MOL, která provozuje v ČR 315 čerpacích stanic, zároveň úspěšně pokračuje v rebrandingu svých prodejních míst. Ke konci ledna nese barvy MOL již 81 čerpacích stanic a do konce roku by jich mělo být nejméně 180. „Naším cílem je ze značky MOL vybudovat silnou, na vynikající zákaznický servis orientovanou, oblíbenou značku a první volbu pro zákazníky. Tu bude vhodně doplňovat značka PapOil s více lokálním charakterem,“ uvedl Radim Špůrek, ředitel maloobchodu MOL v ČR.
 
Fresh Corner – projekt roku
 
Pro vyšší komfort zákazníků hodlá společnost letos rozšířit nabídku kávy z prvotřídních zrn a čerstvého občerstvení v rámci takzvaných Fresh Cornerů. Aktuálně jich MOL provozuje celkem tři, přičemž v průběhu letošního roku jich chystá uvést do provozu řádově desítky. „Do konce roku 2016 chceme mít Fresh Cornery  různých úrovní a rozsahu sortimentu – dle velikosti, typu a lokality čerpací stanice – otevřené již téměř na všech MOL čerpacích stanicích,“ přiblížila generální ředitelka MOL Česká republika Kristína Félová. Prvotně přibydou nová místa v oblastech velkých měst a hlavních silničních tahů.
 
O MOL Česká republika:
 
MOL Česká republika, s.r.o. vznikla 1. 1. 2016 sloučením společností PAP OIL a MOL Retail se společností Slovnaft Česká republika. Sloučením pod jednu společnost Skupina MOL výrazně zjednodušuje strukturu v České republice a tím i celkově zefektivňuje svoji podnikatelskou činnost v zemi.
S 315 čerpacími stanicemi je MOL druhým největším provozovatelem sítě čerpacích stanic na českém trhu. Silnou pozici zastává MOL také v oblasti velkoobchodu, kde patří k vedoucím obchodním společnostem v oblasti distribuce a prodeje motorových paliv a maziv. Ambicí Skupiny MOL v ČR je stát se první volbou pro zákazníky jak v maloobchodě, tak v oblasti velkoobchodu.

Přečtěte si také

Back to top button