Různé

TaxCura – Akce na vratku DPH pro nové zákazníky

TaxCura – Akce na vratku DPH pro nové zákazníky. Od roku 2017 působí na českém trhu firma TaxCura, která představuje synonymum pro odbornost a péči o klienty v oblasti zahraniční daňové agendy. Tým TaxCura je sestaven z expertů s více než desetiletou praxí, kteří mají za sebou dlouhodobou historii profesionálních úspěchů a znalostí.

Název společnosti není náhodný – „Tax“ znamená v angličtině „daň“ a „Cura“ v latině představuje „péči“. Tato kombinace slov perfektně vystihuje filozofii a přístup k našim klientům, kde klíčovou roli hraje expertní znalost daňových předpisů a individuální přístup.

V rámci České republiky se TaxCura může pyšnit partnerstvím s nákupní aliancí AXIGON, pro kterou zajišťuje komplexní služby v oblasti vrácení DPH a spotřebních daní ze všech členských států EU. Mezi naše prestižní klienty patří renomované dopravní společnosti jako CETL Cargo s.r.o., Lkw-Sivčák, s.r.o., Marit-ex s.r.o., SCHWARZ transport s.r.o., a také zahraniční firmy jako Bencsik Imre EV z Maďarska nebo italská společnost Marco Valli & C. Trasporti S.n.c.

Neustále expandujeme a snažíme se oslovit nové klienty po celé Evropě, zejména ty, kteří hledají spolehlivého partnera pro řešení otázek spojených s registrací a vrácením DPH v České republice.

Pokud hledáte odbornou pomoc nebo se chcete dozvědět více o našich službách, neváhejte navštívit naši pražskou kancelář. Při šálku vynikající kávy či čaje se můžete těšit na bezplatnou úvodní konzultaci, kde probereme vaši situaci a připravíme na míru šité řešení.

TaxCura je zde, aby vám usnadnila daňové procesy a umožnila vám soustředit se na to, co děláte nejlépe – vaše podnikání. Kontaktujte nás ještě dnes a objevte, jak můžeme pomoci vám a vaší firmě růst a prosperovat.

Zdroj
RedakcePR

Přečtěte si také

Back to top button