Silniční doprava

Eurowag rozjel obří soutěž o nový tahač Volvo FH 460 TC

Společnost Eurowag na začátku září spustila soutěž o velmi hodnotné ceny, tou hlavní je zcela nový tahač za 100 000 eur. Vyhrát ale můžete i iPhony, iPady, sady pneumatik, ledničku do auta či ohřívač. Stačí jenom tankovat a platit kartami Eurowag.

Od 1. září do 31. října potrvá soutěž s názvem Tankuj jako král určená pro zákazníky společnosti Eurowag v celé Evropě. Abyste se dostali do slosování o velmi hodnotné ceny, musíte natankovat a zaplatit jakoukoliv Eurowag kartou minimálně 250 litrů pohonných hmot 4x v měsíci. Kolikrát v měsíci splníte podmínku na jednu kartu Eurowag, tolik získáte lístků do soutěže. To platí pro oba soutěžní měsíce. Soutěžící tak může během jednoho měsíce získat více soutěžních lístků do osudí. Velkou výhodou je to, že se nemusíte nikam registrovat. Přehled vašeho tankování najdete snadno ve svém klientském portále v sekci transakce. Soutěž je určena jak pro stávající klienty, tak i pro nové, kteří si v těchto měsících pořídí kartu Eurowag.

A je opravdu o co hrát. Vedle již zmíněného tahače Volvo FH 460 TC v ceně 100 000 eur můžete vyhrát: 5x mobilní telefon iPhone, 3x tablet iPad, 3x voucher na sadu pneumatik, 5x elektrická koloběžka, 5x přenosný reproduktor, 5x lednička do auta, 5x sluneční brýle Ray Ben, 10x turistická židle a 5x USB ohřívač jídla.

Hlavní cenou je Volvo FH 460 TC (FOTO: eurowag)

Více informací k soutěži najdete na webových stránkách www.eurowag.com.   

Přečtěte si také

Back to top button