Silniční doprava

Technika Contsystem pro svoz a přepravu odpadu

Technika Contsystem pro svoz a přepravu odpadu. Společnost Contsystem je z hlediska pokrytí českého trhu s hydraulickou technikou významným hráčem snad ve všech odvětvích. Oblastí, které se chceme dnes věnovat je svoz a přeprava odpadu.

Contsystem zastupuje na našem trhu značky koncernu Hiab. K zákazníkům přistupuje prostřednictvím široce rozvinuté sítě B2B partnerů anebo jim poskytuje komplexní služby v hlavním servisním a montážním středisku v Ostravě a pomocí sítě smluvních servisních partnerů.

Technika Contsystem pro svoz a přepravu odpadu

Jak obchodní partneři, tak koncoví zákazníci mají ve společnosti Contsystem dodavatele, který je schopen připravit řešení na míru, poskytnout potřebné záruky a péči po celou dobu životnosti techniky. V oboru odpadového hospodářství mají partneři a zákazníci na výběr z produkce světových značek od základních provedení až po stroje s nejpokročilejšími funkcemi pro zvýšení efektivity práce. 

Hydraulické nakládací jeřáby HIAB pro svoz podzemních kontejnerů

Sortiment značky HIAB zahrnuje mnoho typů hydraulických nakládacích jeřábů s výkonností od 1 do 135 tm, s různými typy ovládacích systémů. Skutečný výkon, kapacita zdvihu a hydraulický dosah závisí na konfiguraci konkrétního jeřábu, kterou Contsystem doporučí na základě specifických požadavků zákazníka.

Hydraulický nakládací jeřáb HIAB X-HiPro 192 s funkcí CTC (Crane Tip Control), která zjednodušuje obsluze práci se špičkou jeřábu ve svislém / vodorovném směru

Za pozornost stojí patentovaná technologie CTC, tedy souřadnicové ovládání, které usnadňuje manipulaci s podzemními velkoobjemovými kontejnery. Tato funkce zjednodušuje obsluze práci se špičkou jeřábu ve svislém / vodorovném směru. Namísto souběžného řízení hned několika pohybů jeřábu, obsluha ovládá pohyb jeřábu jen jedním tlačítkem. Elektronika sama vypočte ideální dráhu, a to jak ve svislé, tak ve vodorovné ose.

Nosiče kontejnerů MULTILIFT pro svoz a přepravu kontejnerů

Kontejnerový systém MULTILIFT umožňuje variabilní využití podvozku. Jedno vozidlo tak může provádět řadu různých úkolů tím, že bude využívat kontejnery různých typů a velikostí.

Ramenový nosič MULTILIFT Futura 12 tun ovládaný Joystickem z kabiny nebo dálkově, s třetí rychlostí, parkovací kamerou a řadou dalších užitečných funkcí

V sortimentu Hiab jsou hákové nosiče kontejnerů MULTILIFT s nosností od 1 do 30 tun a ramenové nosiče kontejnerů s nosností 8,12 a 18 tun s mnoha způsoby ovládání a řadou chytrých funkcí zvyšujících rychlost, komfort vykládky, bezpečnost obsluhy a okolí. Za zmínku stojí například propracovaný kamerový systém HiVision se třemi digitálními kamerami.

Recyklační jeřáby JONSERED pro práci s kovošrotem

Jeřáby JONSERED jsou určeny pro těžkou práci v recyklačním průmyslu a odpadovém hospodářství.  Umožňují rychlé a kontrolované pohyby a jsou konstruovány tak, aby vydržely každodenní intenzivní cykly zatížení.

Hydraulický jeřáb pro kovošrot JONSERED 1620 RZ (kapacita zdvihu 152 kNm) s polypovým drapákem a nosič kontejnerů MULTILIFT 21Z.59 (kapacita 21 tun) s extrémně nízkým úhlem zdvihu

Od ovládacích prvků až po drapák může být každý jeřáb přizpůsoben tak, aby vyhovoval způsobu konkrétní práce. S novou verzí kamerového systému HiVison 2.0 je ovládání jeřábu z kabiny vozidla mnohem pohodlnější a bezpečnější.

Závěsné vysokozdvižné vozíky MOFFETT pro přepravu různorodého materiálu

Tříkolové závěsné vysokozdvižné vozíky MOFFET nabízí rychlé, bezpečné a komfortní dodání materiálu a zboží „do domu/do haly“ odběratele včetně samotného vyložení nákladu na určené místo. Konstrukce vozíku MOFFETT umožňuje jeho uložení a převážení na zadní straně kamionu nebo přívěsu, což řidiči poskytuje vlastní a nezávislý systém nakládky a vykládky.

Široká modelová řada závěsných vozíků MOFFETT nabízí řešení pro přepravu odpadu a recyklovatelných materiálů

V místě určení lze vozík připravit k vykládce/nakládce (sejmout z kamionu a opět upevnit na kamion) za přibližně jednu minutu. Nabídka MOFFETT umožňuje manipulovat s nákladem o hmotnosti 1,5 až 3,5 tuny.

Čtěte také: HIAB představil nový jeřáb

Zdroj
Contsystem
Back to top button