Motorismus

Měsíc užitkových vozů značky Citroën

Měsíc užitkových vozů značky Citroën. Září se nese u Citroënu ve znamení Měsíce užitkových vozů a v rámci této akce si podnikatelé a firmy mohou pořídit spolehlivý užitkový vůz se speciálními a bezkonkurenčními podmínky. 

Užitkové vozy nabízí značka Citroën už více než 100 let. V letošním roce přichází s nabídkou modernizovaných verzí malé dodávky Berlingo VAN, střední dodávky Jumpy a velkého vozu Citroën Jumper. V září se značka rozhodla usnadnit pořízení těchto vozidel, a to díky výkupní prémii ve výši 40 000 Kč bez DPH. Ta se aplikuje na výkup jakékoli konkurenční značky užitkového nebo osobního vozu. 

Dále obchodní nabídka přináší:

  • Úvěr na 3 roky s 0% úrokem: Využijte výhodné financování s úvěrem bez jakéhokoliv navýšení a ušetřete ještě více.
  • Prodloužená záruka Essential Drive 3 roky / 120 000 km: Tato výhodná nabídka vám poskytne jistotu a klid při používání vozu.
  • Výkupní prémie až 40 000 Kč: Získejte výkupní prémii 30 000 pro Berlingo VAN a 40 000 pro Jumpy a Jumper, která je unikátní nabídkou v segmentu užitkových vozidel.

Akční nabídka je k dispozici na kompletní faceliftovou modelovou řadu užitkových vozů, které jsou k dispozici skladem u všech autorizovaných prodejců značky Citroën i u specialistů Citroën Business Center. Využít je ji možné i na předfaceliftované skladové užitkové vozy.

Zdroj
Citroën

Přečtěte si také

Back to top button