Motorismus

Nové partnerství UTA a JET

Nové partnerství UTA a JET. Společnost UTA Edenred, přední poskytovatel služeb mobility v Evropě a společnost skupiny Edenred, navázala partnerství se společností JET Tankstellen Austria GmbH.

Tato dohoda rozpíná akceptační síť UTA Edenred v Rakousku z původních 1 640 na cca 1 800 čerpacích stanic. Zákazníci UTA Edenred mohou nyní využívat své karty UTA na stanicích JET k zakoupení nafty i benzínu a rovněž další příslušenství, maziva nebo i umytí vozu. 

Přečtěte si také

Nové partnerství UTA a JET

Jak uvedl Lukas Schneider, ředitel pro partnerství ve společnosti UTA Edenred: „Jsme nadšeni připojením k síti JET. Tato spolupráce rozšířila naši rakouskou partnerskou síť a současně naši celostátní nabídku pro vozové parky.“ 

Společnost JET Tankstellen Austria GmbH, která je součástí americké energetické skupiny Phillips66, provozuje v Rakousku 160 čerpacích stanic JET, z nichž je více než 140 založeno na úspěšné koncepci BILLA stop & shop. Stanice JET jsou věhlasné svou širokou nabídkou paliv, prodejnami smíšeného zboží a cenově výhodnými službami, například umytí auta. Je pravdou, že tato značka je nyní v Rakousku nejoblíbenějším prodejcem paliv. (Zdroj: MARKET study „Markttest 2022“). 

JET je navíc v Rakousku jediným prodejcem paliv, který umožňuje zákazníkům zakoupit palivo jak v prodejně, tak přímo u pumpy. Zpracování transakce u pumpy šetří čas a současně nabízí slevu 5 eurocentů na litr paliva – tuto výhodu mají k dispozici i zákazníci UTA Edenred. Zákazníci UTA Edenred mohou rovněž získat ze segmentu privátních zákazníků JET permanentku na mytí vozidel, s níž je každé osmé mytí zdarma. 

Gerhard Entholzer, manažer Fleetcard ve společnosti JET Tankstellen Austria, sdělil následující: „Spolupráce se společností UTA Edenred nám umožnila vstoupit do obchodování s palivovými kartami, dostat se k novým segmentům zákazníků a vytvářet tak další objemy a tržby v našich stávajících lokalitách.“ 

Celoevropská akceptační síť UTA Edenred nyní po tomto nedávném rozšíření své nabídky v Rakousku zahrnuje celkem přes 79 000 akceptačních míst ve 40 zemích, v nichž nabízí konvenční i alternativní paliva, elektrickou dobíjecí síť s více než 415 000 dobíjecími stanicemi. 

Přečtěte si také

Back to top button