Silniční doprava

Turancar reaguje na COVID-19 a upravuje portfolio služeb

Současná složitá situace, vyvolaná pandemií koronaviru, silně zasáhla i do obchodování s autobusy ISUZU v České republice. Prodej turistických autobusů se prakticky zcela zastavil. V TURANCARU se proto ze dne na den změnil „repertoár“.

Se situací nás seznámi Viktor Wiesner, šéf společnosti Turancar. Firma běží dále, sice v částečně omezeném provozu, ale zaznamenává nové dílčí úspěchy při obchodech s malými městskými autobusy NovoCiti Life. Prodáváme nyní autobusy i do jiných sektorů, než je turismus, například jsme vyhráli výběrové řízení na dodání autobusu pro Policejní prezidium ČR, automobilní odbor.

Přečtěte si také

Nové myšlení objevuje další, nevyužitý potenciál možností v  našem oboru. Díky vyššímu úsilí se násobně  zvýšil prodej veškerých dílu ISUZU nejen na autobusy. V dílně servisního centra jsou dnes běžně k vidění nákladní auta ISUZU, pickupy D – Max a také nejrůznější stroje a zařízení vybavené motory ISUZU. Tady je příklad toho,  že každý průšvih má své řešení a co tě nezabije, to tě posílí. V areálu nám od jara stojí celá řada nových neprodaných turistických autobusů, víme však, že koronavirus jednou poleví na své síle a znovu se rozběhne cestování. Pak odjedou i naše autobusy ze dvora ke svým zákazníkům.

Dobrou zprávou také je, že závod Anadolu ISUZU zatím nesnižuje produkci a v příštím roce rozběhne výrobu zbrusu nových modelů Isuzu Grand Toro a Kendo. Nové autobusy se v Čechách představí naším prostřednictvím v měsíci  květnu 2021. Vážíme si toho, že zákazníci i nyní využívají našich služeb, máme práci, odbyt a díky tomu vidíme světlo na konci tunelu. 

Přečtěte si také

Back to top button