Různé

ČPP je nejlepší pojišťovna roku

ČPP je nejlepší pojišťovna roku. Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (ČPP) získala dvě ocenění v soutěži „Nejlepší pojišťovna roku 2022“ vyhlašované Hospodářskými novinami.

ČPP v tomto ročníku obdržela 2. místo v kategorii „Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna“ a z loňska obhájila 3. místo v kategorii „Nejlepší neživotní pojišťovna“.

Přečtěte si také

ČPP je nejlepší pojišťovna roku

Velmi si těchto dvou ocenění z oblasti neživotního pojištění vážíme. ČPP si na trhu v průběhu let vydobyla své místo díky kvalitní nabídce nejen neživotního pojištění, ale také díky přívětivému proklientskému přístupu a důrazu na využívání online nástrojů. Umístění na stupních vítězů v této soutěži je proto pro nás potvrzením toho, že jdeme správným směrem,“ uvedl generální ředitel ČPP Jaroslav Besperát. 

Cena Hospodářských novin Visa Nejlepší pojišťovna, která se letos udílela již počtrnácté, má za cíl podpořit rozvoj pojišťovacího sektoru, poskytnout veřejnosti ucelený obraz o finančním trhu a pomoci se snadněji zorientovat v produktech a službách, které finanční instituce nabízejí. O výsledku rozhodují stovky objektivních dat a ukazatelů. Analytici hodnotili nejen šíři produktové nabídky a služeb, dostupnost, komunikaci, celkový přístup ke klientovi, ale i vybrané hospodářské ukazatele.

„Získaná ocenění jsou velkým uznáním naší práce, jelikož na trhu působí silná konkurence. ČPP si dlouhodobě udržuje pozici v top 5 neživotních pojišťoven a pravidelně se umisťuje na předních příčkách nejen v této soutěži,“ doplnil Besperát.

V roce 2021 ČPP meziročně rostla podle statistik České asociace pojišťoven o 9,4 % a stala se tak druhou nejrychleji rostoucí pojišťovnu žebříčku top 10. V neživotním pojištění ČPP loni rostla v objemu produkce o 10,2 %, v životním pojištění o 6,8 %. V oblasti pojištění vozidel ČPP patří na českém trhu k lídrům. V povinném ručení je s počtem téměř 1,5 milionu vozidel trojkou na domácím trhu. Letos ČPP uspěla také v soutěži Zlatá koruna, kde získala tři ocenění za pojištění podnikatelů a průmyslu, autopojištění Combi Plus IV a produkt životního pojištění NEON Life.

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení. Česká podnikatelská pojišťovna je třetím největším poskytovatelem povinného ručení na pojistném trhu v České republice. Společnost působí prostřednictvím 6 regionálních ředitelství, 130 poboček a 220 kanceláří na celém území ČR. Kompletní nabídka produktů je k dispozici na www.cpp.cz. Dotazům je vyhrazena klientská linka 957 444 555.

ČPP je součástí pojišťovací skupiny Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group (VIG) je předním specialistou na pojištění v Rakousku a ve střední a východní Evropě. Na burze kótovaná Vienna Insurance Group je podnikem s nejvyšším ratingem v rámci hlavního indexu Vídeňské burzy ATX; akcie jsou kótovány i na Burze cenných papírů Praha.

Zdroj
TZ

Přečtěte si také

Back to top button