Různé

Služby na dvou kontinentech

TIP Trailer Services/PEMA jsou předním poskytovatelem leasingu, pronájmu, údržby a oprav návěsů a tahačů, sloužících zákazníkům v dopravních a logistických společnostech napříč celou Evropou a Kanadou.

Velkou výhodou TIP Trailer Services/PEMA jsou veliké zkušenosti se všemi typy firem: „Máme širokou zákaznickou základnu od nadnárodních dopravních společností s velkými vozovými parky po vlastníky/řidiče s jedním návěsem. Působíme v sedmnácti evropských zemích pokrývajících skandinávské země, Benelux, střední Evropu, Středomoří, Spojené království a Irsko a Kanadu,” říká Martin Lang, Country Sales Manager ve společnosti TIP Trailer Services/PEMA.

Martin Lang – Country Sales Manager ve společnosti TIP Trailer Services/PEMA

Mezinárodní rozsah

Flotila návěsů a tahačů společností TIP a PEMA, čítající více než 130 000 vozidel, je rozprostřena na 92 různých lokalitách. To umožňuje našim zákazníkům širší mezinárodní dosah a pohodlí, flexibilitu a klid v duši, jelikož jsme schopni poskytnout jakýkoli návěs a jakékoliv související služby, které potřebují, ať už se nacházejí kdekoli.

Ať už potřebujete návěs na pokrytí doby opravy vašeho, nebo plánujete rozšíření vozového parku a nechcete nést riziko investice nebo si chcete jen vyzkoušet novou práci či řidiče, najdeme společně s vámi řešení.

Společně silnější – spojení TIP a PEMA pro ještě lepší servis zákazníkům

Údržba a silniční asistenční služby

Nabízíme řadu služeb pro zlepšení výkonu vozového parku našich zákazníků a maximalizaci doby provozu návěsů. Naše nájemní smlouvy zahrnují údržbu a silniční asistenční služby. Prostřednictvím naší sítě 119 dílen a flotily čítající více než 200 mobilních servisních vozů po celé Evropě a Kanadě poskytujeme komplexní údržbu a opravy nejen celých vozových parků, ale také i jednotlivých návěsů.

V rámci poskytování jistoty správcům vozového parku a řidičům v Evropě a Kanadě provozujeme silniční asistenční službu 24 hodin denně, 365 dní v roce.

Náš profesionální tým mechaniků vás nenechá stát

Pro další informace o tom, jak dosáhnout špičkové flexibility návěsů z vozového parku společnosti TIP Trailer Services/PEMA, nás můžete kdykoliv kontaktovat.

Ve spolupráci
transport-logistika.cz
Zdroj
TIP Pema

Přečtěte si také

Back to top button