Motorismus

ČPP: k povinnému ručení SUPERPOV získáte havarijní pojištění se slevou 20 procent

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (dále jen „ČPP“) pro letošní motoristickou sezónu připravila pro své klienty SUPER povinné ručení se slevou 20 % na havarijní pojištění v rámci jedné smlouvy. Atraktivní nabídka je časově omezena a platí jen do konce června.

Motoristů, kteří si sjednávají u svého vozidla jen samotné povinné ručení, ubývá. Naopak přibývá těch, kteří poptávají navíc i dobrovolné havarijní pojištění či některý z pojistných doplňků k povinnému ručení. ČPP těmto motoristům vychází vstříc svojí nabídkou. Obsahuje povinné ručení SUPERPOVv kombinaci s havarijním pojištěním v rozsahu havárie, živel, odcizení a vandalismus na jedné smlouvě, tedy sjednané současně. Klient tak získá slevu 20 % na havarijní pojištění a dárek v podobě Sphere karty pro výhodné nákupy. Slogan marketingové kampaně, která představuje tuto nabídku, zní „Sešrotujte si to v hlavě dřív než na silnici“.

„Majitel auta by si před uzavřením pojistné smlouvy měl nechat projít v hlavě, co od pojištění očekává, čeho se nejvíc obává a uvědomit si, jak hodně a kde bude dané vozidlo provozovat. Bude-li jezdit často na chalupu, výlety, ale i do zahraničí, měl by v této souvislosti zvážit vyšší limity povinného ručení,“ vysvětluje ředitelka marketingu a PR Jolana Kolaříková. A dodává: “Bude-li se jednat o novější vozidlo, pak je skoro nutností volba některého z havarijních pojištění, připojištění skel a řidiči by neměli zapomenout i na připojištění asistenčních služeb.“

ČPP nabízí široké spektrum 16 připojištění, většinu z nich je možné sjednat v několika variantách a s různými limity pojistných plnění. Největší zájem je o pojištění skel a velmi žádané je Pojištění přírodních rizik, které obsahuje živelní událost a srážku se zvířetem. Populární jsou také různé typy rozšířené motoristické asistence.

Detailní nabídku i možnost spočítat a sjednat si pojištění online najdete na stránkách pojišťovny https://www.cpp.cz/pojisteni-vozidel.

Přečtěte si také

Back to top button